ΒΙΝΤΕΟ - Βέρνμπλουμ: «Χαίρομαι που είμαι πίσω - Με τον καιρό θα βρω τον εαυτό μου»
13:38 - 08/08/2020
ΒΙΝΤΕΟ - Βέρνμπλουμ: «Χαίρομαι που είμαι πίσω - Με τον καιρό θα βρω τον εαυτό μου»
08/08/2020
Η περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ φαντάζει «γρίφος» για τον ΠΑΟΚ και το ερώτημα που γεννάται, μετά τη πολύμηνη απουσία του 34χρονου Σουηδού χαφ, είναι αν και κατά πόσο είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Δικεφάλου του Βορρά αγωνιστικά, αθλητικά και πνευματικά.
Ο Βέρνμπλουμ, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον Ατρόμητο, έσπευσε να σημειώσει πως: «Έχω
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βέρνμπλουμ: Χαρούμενος που επέστρεψα, θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό
Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο και την επιστροφή του στη δράση σχολίασε ο Πόντους Βέρνμπλουμ.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:
Για το φιλικό με τον Ατρόμητο: «Θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος, αλλά νιώθω… νεκρός. Είναι πολύ σκληρή η προετοιμασία. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω και που έπαιξα. Αυτό είναι το μόνο που μετράει. Έχω χάσει πολλά παιχνίδια αλλά θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και έπαιξα με τα παιδιά. Αυτό είναι που έχει σημασία»
Για τη συνέχεια: «Το σημερινό ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Υπάρχουν πολλά λάθη, κυρίως σε θέμα τεχνικής και άλλα σχετικά. Σίγουρα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά δεν έχ
Διαβάστε το στο thestival.gr