Ο Αντώνης Λουδάρος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση – «Δεν είμαι αθώα περιστερά, τα έχω ζήσει όλα, τα έχω κάνει όλα»

19:39 - 07/08/2020

Έχει απατήσει, τον έχουν απατήσει, έχει «πουλήσει» και τον έχουν «πουλήσει» κι αυτό συνιστά για εκείνον μια κανονική ζωή. Ο […] The post Ο Αντώνης Λουδάρος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση – «Δεν είμαι αθώα περιστερά, τα έχω ζήσει όλα, τα έχω κάνει όλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αντώνης Λουδάρος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή! «Τα έχω κάνει όλα»

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε σε συνέντευξή του για το χώρο της υποκριτικής, στον οποίο βρίσκεται σχεδόν 34 χρόνια, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Αντώνης Λουδάρος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή! «Τα έχω κάνει όλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αντώνης Λουδάρος: Δεν είμαι αθώα περιστερά, τα έχω ζήσει όλα, τα έχω κάνει όλα

Σε μία συνέντευξη εφ’ ‘ολης της ύλης προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος. Ο ίδιος μίλησε στο «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού για το χώρο της υποκριτικής, στον οποίο βρίσκεται σχεδόν 34 χρόνια, για την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική του ζωή. Δείτε όλα όσα είπε: Πώς περνάει το καλοκαίρι σου; Η Ελλάδα την έχει γλιτώσει κάπως, γιατί ο κορονοϊός είναι κάτι πολύ σοβαρό, δεν είναι μια γριπούλα. Ίσως επειδή είναι καλοκαίρι, το έχουμε πάρει λίγο στο «σορολόπ», αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Η λέξη κανονικότητα, που χρησιμοποίησαν, δεν μου αρέσει. Γιατί; Ποια ήταν η κανονικότητα πριν; Σε τι θέλουμε να επιστρέψουμε και γιατί πρέπει να επιστρέψουμε στο πριν κι όχι να συμμορφωθούμε σύ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»