Μαύρα γενέθλια για τη Βικτώρια Καρύδα – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

08:06 - 06/08/2020

Μαύρα γενέθλια για τη Βικτώρια Καρύδα. Η ξανθιά καλλονή, ο σύζυγος της οποίας, Γιάννης Μακρής, έχασε τη ζωή του όταν […] The post Μαύρα γενέθλια για τη Βικτώρια Καρύδα – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαύρα γενέθλια για τη Βικτώρια Καρύδα – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

Η ξανθιά καλλονή, ο σύζυγος της οποίας, Γιάννης Μακρής, έχασε τη ζωή του όταν τον γάζωσαν με σφαίρες το Νοέμβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα, την Τρίτη είχε τα γενέθλιά της και ίσως να ήταν τα χειρότερα της ζωής της, όπως δηλώνει στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη. «Ήταν χάλια τα γενέθλιά μου χωρίς το σύζυγό μου. Έκλαιγα πάνω από τη φωτογραφία μόλις ξύπνησα το πρωί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μαζί μου. Είναι μαζί μου, αλλά δεν τον βλέπω. Είναι δύσκολο. Τα παιδιά με ρωτάνε για τον μπαμπά, μου λένε ότι ζωγραφίζανε μαζί και μου δείχνουν φωτογραφίες που έχουν κάνει. Όταν τα βλέπω κλαίω. Έχω χάσει τον πατέρα μου σε ηλικία 16 ετών και μπορώ να καταλάβω πώς νιώ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»