Σέρρες: «Ήθελα να με δουν οι γονείς μου», λέει ο 19χρονος πιλότος του αεροσκάφους που έπεσε (video)
11:54 - 05/08/2020
AgrinioPress
Σέρρες: «Ήθελα να με δουν οι γονείς μου», λέει ο 19χρονος πιλότος του αεροσκάφους που έπεσε (video)
Ο 19χρονος πιλότος του Τσέσνα που έπεσε σε σπίτι στην Πρώτη, παραδέχθηκε οτι πετούσε χαμηλά για να τον δουν οι γονείς του. Για το πως έζησε το ατύχημα με την πτώση του αεροσκάφους που οδηγούσε την Δευτέρα το πρωί, στην Πρώτη Σερρών, εξιστόρησε ο 19χρονος πιλότος. Ο νεαρός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, …
AgrinioPress
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Πέταξα πάνω από την Πρώτη για να με δουν οι γονείς μου» – Ο 19χρονος πιλότος περιγράφει την πτώση του αεροσκάφους
Ο 19χρονος πιλότος που επέζησε με ελάχιστα τραύματα μετά την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους Τσέσνα, στην Πρώτη Σερρών, μίλησε για την παρολίγον τραγωδία που ευτυχώς δεν άφησε πίσω της θύματα. Το αεροσκάφος που συνετρίβη πάνω σε σπίτι, σε πρωινή ώρα αιχμής, από θαύμα δεν τραυμάτισε κανέναν κάτοικο της περιοχής. Ο 19χρονος πιλότος μιλώντας στο Star, […]
The post «Πέταξα πάνω από την Πρώτη για να με δουν οι γονείς μου» – Ο 19χρονος πιλότος περιγράφει την πτώση του αεροσκάφους appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr