Σερβιτόρα στη Μύκονο η Ζένια Μπονάτσου – «Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες»
08:48 - 05/08/2020
Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου έχει αποδείξει, αν και μικρή σε ηλικία, ότι […]
The post Σερβιτόρα στη Μύκονο η Ζένια Μπονάτσου – «Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ζένια Μπονάτσου σερβιτόρα στη Μύκονο! «Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες»
Δείτε όλα όσα είπε η Ζένια Μπονάτσου σε συνέντευξή της. Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου έχει αποδείξει, αν ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Ζένια Μπονάτσου σερβιτόρα στη Μύκονο! «Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣερβιτόρα στη Μύκονο η Ζένια Μπονάτσου
Η Ζένια Μπονάτσου, η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο όπου εργάζεται…
Διαβάστε το στο NewsBombΣερβιτόρα στη Μύκονο η κόρη του Μπονάτσου - «Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες»
ΕΛΛAΔΑ
Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου θέλει να τα καταφέρνει μόνη της σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι η Ζένια Μπονάτσου βρίσκεται στη Μύκονο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστά bar – restaurants, το οποίο μάλιστα ανήκει σε συγγενείς της.
Μιλώντας στην εφημερίδα “On time”, η νεαρή ηθοποιός νααφέρθηκε και στη νέα της εργασία στο χώρο της εστίασης:
«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσει
Διαβάστε το στο topontiki.gr