«Είμαι καλά, θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα», λέει ο 19χρονος πιλότος

01:36 - 05/08/2020

Ο 19χρονος Στέργιος, ο πιλότος του μονοκινητήριου Τσέσνα που συνετρίβη πάνω σε τοίχο σπιτιού στην Πρώτη Σερρών μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την περιπέτεια...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πτώση μονοκινητήριου στις Σέρρες: «Θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα» λέει ο πιλότος

Για την περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, όταν το μονοκινήριο αεροσκάφος του...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σέρρες – 19χρονος πιλότος: «Είμαι καλά, θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα»

Lamianow.gr Σέρρες – 19χρονος πιλότος: «Είμαι καλά, θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα» Ο 19χρονος Στέργιος, ο πιλότος του μονοκινητήριου Τσέσνα που συνετρίβη πάνω σε τοίχο σπιτιού στην Πρώτη Σερρών έκανε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την περιπέτεια που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. «Η υγεία μου είναι καλά και αν μπορούσα να σηκωθώ θα πετούσα και αύριο. Δεν έχω κανένα σοκ μετά από […] Σέρρες – 19χρονος πιλότος: «Είμαι καλά, θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα» Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πτώση αεροπλάνου: «Θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα» λέει ο 19χρονος πιλότος

Για την περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, όταν το μονοκινήριο αεροσκάφος του έπεσε πάνω σε σπίτια στις Σέρρες, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 19χρονος πιλότος. «Η υγεία μου είναι καλά και αν μπορούσα να σηκωθώ θα πετούσα και αύριο. Δεν έχω κανένα σοκ μετά από αυτό που έγινε» […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σέρρες – 19χρονος πιλότος: «Είμαι καλά, θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα»

Ο 19χρονος Στέργιος, ο πιλότος του μονοκινητήριου Τσέσνα που συνετρίβη […] Το άρθρο Σέρρες – 19χρονος πιλότος: «Είμαι καλά, θα ξαναπετούσα αύριο αν μπορούσα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο