Πιτίνο για Παπαγιάννη: «Καλύτερα από ποτέ» (pic)
18:17 - 04/08/2020
Ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό, […]
Το άρθρο Πιτίνο για Παπαγιάννη: «Καλύτερα από ποτέ» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτίνο για Παπαγιάννη: «Δεν τον έχω δει ποτέ σε τόσο καλή κατάσταση»
Έκπληκτος με την αλλαγή στο σώμα του Γιώργου Παπαγιάννη, έμεινε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο.
Διαβάστε το στο in.grΠιτίνο για Παπαγιάννη: «Δεν τον έχω δει ποτέ σε τόσο καλή κατάσταση»
Έκπληκτος με την αλλαγή στο σώμα του Γιώργου Παπαγιάννη, έμεινε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο.
Διαβάστε το στο tovimaΠιτίνο για Παπαγιάννη: «Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι!!!» (pic)
????????????????????????☘☘Ο Ρικ Πιτίνο συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπαγιάννη και μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για το νεαρό σέντερ.
Continue reading Πιτίνο για Παπαγιάννη: «Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι!!!» (pic) at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΠιτίνο για Παπαγιάννη: «Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι» (ΦΩΤΟ)
Πιτίνο για Παπαγιάννη: «Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι» (ΦΩΤΟ)
Τις διακοπές του απολαμβάνει στην Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο.
Στη περίοδο αυτή ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συναντήθηκε αρχικά με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ στη συνέχεια δείπνησε με τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Ο σέντερ του τριφυλλιού στο διάστημα της καραντίνας έχασε κιλά, με σκοπό να εμφανιστεί καλύτερος την επόμενη σεζόν, κάτι που εξέπληξε τον Αμερικανό τεχνικό, ο οποίος δεν περίμενε τέτοια αλλαγή από τον Έλληνα σέντερ.
04/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Πιτίνο για Παπαγιάννη: «Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι» (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε το στο filathlos.grΠιτίνο για Παπαγιάννη : «Δεν τον έχω δει ποτέ σε τόσο καλή κατάσταση»
Διαβάστε το στο to10.gr