Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο»

09:09 - 04/08/2020

Η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού σε μια εξομολόγηση από καρδιάς… The post Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο»

Η χήρα του Κώστα Βουτσά δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, μου φαίνεται αδιανόητο»

ΕΛΛAΔΑ  Λίγο μόλις καιρό μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η τελευταία σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού μιλά για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει έχοντας μεταξύ άλλων να προσαρμόσει τον μικρός της γιο, Φοίβο στη νέα πραγματικότητα χωρίς τον πατέρα του. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «On time», η Αλίκη Κατσαβού έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικών για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να διαχειριστεί και να επικοινωνήσει τον θάνατο του Κώστα Βουτσά στον γιο τους. «Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο»

Συγκινεί...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»