Εξομολόγηση καρδιάς από την Αλίκη Κατσαβού – «Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς»

08:06 - 04/08/2020

«Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο», δηλώνει η Αλίκη Κατσαβού στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη […] The post Εξομολόγηση καρδιάς από την Αλίκη Κατσαβού – «Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς

«Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο», δηλώνει η Αλίκη Κατσαβού στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη και εξηγεί πως αντιμετωπίζει τις ερωτήσεις του γιου της για την απώλεια του μπαμπά του, του Κώστα Βουτσά. «Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς- Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου

Στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε συνέντευξη η Αλίκη Κατσαβού. The post Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς- Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς

“Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο”, δηλώνει η Αλίκη Κατσαβού στην εφημερίδα “On time” , αποκαλύπτοντας ότι το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία. “Ολοκλήρωσα δύο παραστάσεις του έργου ‘Περιμένοντας σε σκηνοθεσία Βασίλη Βαφέα και θα γίνει ακόμη μια παράσταση στις 28 Αυγούστου στο θέατρο Άλσους Νέας Σμύρνης. Είναι ένα πολυθέαμα και κινηματογράφος και θέαμα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αλίκη Κατσαβού-Ο γιός μου ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς του

Ο Φοίβος ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο. Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγ

Διαβάστε το στο spoilers

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ...

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε  στην εφημερίδα “On time” και στη Σάσα Σταμάτη η Αλίκη Κατσαβού . "Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Αλίκη Κατσαβού: "Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς"

"Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε