Ευαγγελία Αραβανή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας! [pics]

14:48 - 06/11/2019

Η Ευαγγελία Αραβανή sexy και πιο στιλάτη από ποτέ σε επίδειξη μόδας. The post Ευαγγελία Αραβανή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας! [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγελία Αραβανή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε fashion event! (ΦΩΤΟ)

Oι λάτρεις της μόδας είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι χθες τη νέα συλλογή Giambattista Valli για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης που πρόκειται να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 7 Νοεμβρίου. Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, με πλήθος διάσημων Ελλήνων να δίνει το «παρών», προκειμένου να δουν πρώτοι τα κομμάτια The post Ευαγγελία Αραβανή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε fashion event! (ΦΩΤΟ) appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ευαγγελία Αραβανή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε fashion event (φωτο)

Oι λάτρεις της μόδας είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι χθες τη νέα συλλογή Giambattista Valli για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης που πρόκειται να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 7 Νοεμβρίου. Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, με πλήθος διάσημων Ελλήνων να δίνει το «παρών», προκειμένου να δουν … The post Ευαγγελία Αραβανή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε fashion event (φωτο) appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»