Πρώην παίκτης του Survivor σε ταινία με την Χρύσα Ρώπα

12:27 - 03/08/2020

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOΤ παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τσανγκ ο οποίος μίλησε για ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε λόγω του κορωνοϊού, […] The post Πρώην παίκτης του Survivor σε ταινία με την Χρύσα Ρώπα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O πρώην παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, μίλησε για την εμπειρία του από το Survivor, τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε αλλά και την ταινία στην ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Πρώην παίκτης του Survivor σε ταινία με την Χρύσα Ρώπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πρώην παίκτης του Survivor χώρισε ξαφνικά! Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

Η σχέση του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, κράτησε μόλις λίγους μήνες. 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Survivor, ωστόσο ο Ορέστης Τσανγκ είναι έτοιμος για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ότι θα συμμετάσχει σε μία νέα ταινία στο πλευρό της Χρύσας Ρώπα. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μία ταινία, θα πάρω κι εγώ μέρος. Σκηνοθέτης είναι Γιώργος Παπαθεοδώρου κι η ταινία λέγεται Mη τους κύκλους μου ταράττε. Ελπίζουμε να προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα, θα κάνουμε τα γυρίσματα στην Κέρκυρα όλοι μαζί. Θέλω να πω ότι είναι μοναδικό γιατί θα είναι multicultural και θα μιλήσω και κινέζικα, ανέφερε ο Ορέστης Τσανγκ. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πρώην παίκτης

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»