«Είδα την Άντζελα Δημητρίου άβαφτη στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη, δεν την γνώρισα»

11:36 - 03/08/2020

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή […] The post «Είδα την Άντζελα Δημητρίου άβαφτη στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη, δεν την γνώρισα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γ.Φλωρινιώτης για Α.Δημητρίου: «Την είδα στην κηδεία του Ψάλτη και δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη» (βίντεο)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή αλλά και την Άντζελα Δημητρίου. Σχετικά με τον αν υπάρχει καλλιτέχνης που να έχει πάρει δικό του τραγούδι δήλωσε «Πως δεν υπάρχει, είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρησα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια παντελάκη τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ότι θέλει». Ποιές είναι οι σχέσεις του με την Άντζελα Δημητρίου; ​«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Φλωρινιώτης κατά Άντζελας Δημητρίου: «Την είδα άβαφτη και δεν την αναγνώρισα!» (vid)

Η ειλικρίνεια που χρησιμοποίησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για να περιγράψει ένα περιστατικό με την Αντζελα Δημητρίου ήταν αφοπλιστική! Το άρθρο Φλωρινιώτης κατά Άντζελας Δημητρίου: «Την είδα άβαφτη και δεν την αναγνώρισα!» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: "Είδα την Άντζελα Δημητρίου άβαφτη στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη" (video)

"Δεν την γνώρισα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε