Η -επιθετική- απάντηση του Παύλου Πολάκη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο

11:17 - 03/08/2020

«Δεν θα τα πούμε όλα από εδώ..έχουμε συνέδριο μπροστά», σημειώνει με νόημα και τονίζει: «Εγώ δεν θέλω μόνο να «διαφημίζουμε» το ηθικό πλεονέκτημα!! Εγώ θέλω και να τους νικήσουμε!!!»  Απάντηση μέσω ανάρτησής του στο f/b, έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τα όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εποχή» της Κυριακής. Η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, μάλιστα, αποτελεί «αντι-πλατφόρμα» στα όσα ο πρώην υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής της Κίνησης «53+» υποστήριξε στην Εποχή». Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με τη διατήρηση της ορθογραφίας της, έχει ως εξής: «Ευκλειδη ,εγώ δε θέλω μόνο να «διαφημίζουμε» το ηθικό

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά