Στα χαρακώματα Ραμόνα με Αλεξανδράκη: «Περνάει από δίπλα μου & βλέπω μπανάνες πετάγονται... ταΐζουν τις τσάντες»

13:22 - 06/11/2019

Προκλητικές οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή, της εκκεντρικής που έχει άποψη για όλα, πρώην παίκτριας του My Style Rocks όταν ρωτήθηκε για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την πιθανότητα να λάβει μέρος στον 3ο κύκλο του παιχνιδιού. «Δεν θα έμπαινα στο My Style Rocks ως παίκτρια ξανά, ό,τι ήταν να αποδείξω το απέδειξα. Είμαι μια χαρά για την καρέκλα του κριτή με τις γνώσεις που έχω», δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή στους δημοσιογράφους και όταν εκείνοι την ενημέρωσαν ότι ενδεχομένως να δούμε ως παίκτρια την Δήμητρα Αλεξανδράκη, άστραψε και βρόντηξε! «Να μη με έχει εμένα κριτή γιατί όπως μπαίνει έτσι θα βγει! Με θαμπώνουν τα μαϊμουδάκια που φοράει. Όποιος δεν έχει λεφτά να πάρει το αληθινό, να πάρει κάτι οικονομι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις