Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Φιάσκα στα 10.000μ., βάδην
17:11 - 02/08/2020
Το αγώνισμα που «άνοιξε» την αυλαία της δεύτερης ημέρας ήταν τα 10.000μ βάδην ανδρών και γυναικών στο οποίο η εκκίνηση δόθηκε στις 08:00 και το οποίο μας πρόσφερε ένα ακόμη ρεκόρ στο πρωτάθλημα Κ20.
Ένα μεγάλο ρεκόρ πέτυχε στα 10.000μ βάδην γυναικών Κ20 η Ολγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) η οποία τερμάτισε σε 46.21.46 καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας μετά από 19 χρόνια! Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε μέχρι σήμερα η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα (ΦΣ Αστέρας Πρέβεζας) από τις 19 Ιουλίου 2001 στους πανευρωπαϊκούς αγώνες Ε/Ν στο Γκροσέτο όπου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.
Η Φιάσκα που το 2018 είχε κατακτήσει το ασημένιο στους Πανευρωπαϊκούς Κ18 στο Γκ
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 από την Καρύδη στο μήκος
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 στα Γιάννενα, ολοκληρώθηκε με πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος από την Σπυριδούλα Καρύδη.
Διαβάστε το στο fosonline.grΠανελλήνιο ρεκόρ η Χατζηπουργάνη!
Για ακόμα μία φορά βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων η Άννα Χατζηπουργάνη στον τελικό των χαμηλών εμποδίων. ΙωάννιναΠαναγιώτης Βότσης– votsis@sportsfeed.grφωτογραφίεςΓιάννης Εμμανουηλίδης – Sportsimages.gr Η αθλήτρια από τον Αρχέλαο Κατερίνης σταμάτησε το χρονόμετρο στα 59.17 και έδειξε ότι μπορεί στην Πάτρα να γράψει μπροστά ακόμα και το 58.
The post Πανελλήνιο ρεκόρ η Χατζηπουργάνη! appeared first on SPORTSFEED.
Διαβάστε το στο sportsfeed.gr