Η ανάρτηση του Κ.Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του - «Χρόνια πολλά αγόρι μου!» (φώτο)
16:04 - 02/08/2020
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη με την οικογένειά του για διακοπές.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή. Το Σάββατο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε χθες γενέθλια, βρέθηκε στο Μαράθι Ακρωτηρίου, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή τα γενέθλια του γιου του, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!».
View this post on Instagram Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου! ❤️ A post shared by Kyriakos Mitsotakis
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Χρόνια πολλά αγόρι μου»: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του
Στην Κρήτη με την οικογένειά του για διακοπές, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Mε αφορμή τα γενέθλια του γιου του ο κ. Μητσοτάκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!». View this post on Instagram...
The post «Χρόνια πολλά αγόρι μου»: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του (ΦΩΤΟ)
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε χθες γενέθλιά του. Το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή το γεγονός αυτό, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά […]
The post Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr