Η ανάρτηση του Κ.Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του - «Χρόνια πολλά αγόρι μου!» (φώτο)

16:04 - 02/08/2020

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη με την οικογένειά του για διακοπές. Ο πρωθυπουργός έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή. Το Σάββατο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε χθες γενέθλια, βρέθηκε στο Μαράθι Ακρωτηρίου, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή τα γενέθλια του γιου του, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!». View this post on Instagram Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου! ❤️ A post shared by Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Χρόνια πολλά αγόρι μου»: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του

Στην Κρήτη με την οικογένειά του για διακοπές, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Mε αφορμή τα γενέθλια του γιου του ο κ. Μητσοτάκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!». View this post on Instagram... The post «Χρόνια πολλά αγόρι μου»: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του (ΦΩΤΟ)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε χθες γενέθλιά του. Το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή το γεγονός αυτό, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά […] The post Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις