Βασιλακόπουλος: «Είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουμε με Πιτίνο - Λέει αρλούμπες ο Αυγενάκης»!

12:08 - 06/11/2019

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως «ο Πιτίνο θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, δεν ζήτησε χρήματα και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει», ενώ εξαπέλυσε «επίθεση» στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη: «Ποιος είναι ο Αυγενάκης; Λέει αρλούμπες»!Αναλυτικά η συνέντευξή του:Για την κουβέντα που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο Λευτέρης Αυγενάκης και φέρνει εξελίξεις και στην ΕΟΚ: «Κατ’ αρχάς δεν είναι νομοσχέδιο. Είναι ένα άρθρο μέσα στο νομοσχέδιο. Και εκείνος ακολουθεί την πεπατημένη και μπαίνει σε θέματα που δεν ξέρει. Καλό θα ήταν να μάθει και μετά να προχωράει σε τέτοιες κινήσεις. Προϋπόθεση της γνώμης είναι η γνώση και αν δε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλακόπουλος: Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τον Αυγενάκη

Επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ο πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του προς το πρόσωπο του υφυπουργού αθλητισμού με αφορμή τον όρο που πρόκειται για εμπεριέχει στον νέο αθλητικό νόμο που θα τον "ωθεί" εκτός ΕΟΚ.

Διαβάστε το στο

Βασιλακόπουλος: «Πάμε για συμφωνία με Πιτίνο – Λέει αρλούμπες ο Αυγενάκης»!

Επίθεση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού εξαπέλυσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας. «Δεν είναι νομοσχέδιο, είναι ένα άρθρο. Ακολουθεί την περπατημένη και μπαίνει σε θέματα που δεν τα ξέρει. Καλό είναι να περιμένει λίγο για να δει τι γίνεται. Προυπόθεση της γνώμης είναι η γνώση, και όταν δεν έχεις γνώση, […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)