Η Έλενα Κρεμλίδου ξεκαθαρίζει: «Τα ροζ βίντεο που κυκλοφορούν δεν είναι δικά μου»

17:48 - 31/07/2020

«Σόρι παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι» τόνισε χαρακτηριστικά

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έλενα Κρεμλίδου ξεκαθαρίζει: Τα ροζ βίντεο που κυκλοφορούν δεν είναι δικά μου (βίντεο)

«Σόρι παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι» τόνισε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελληνίδα πανελίστρια ξεκαθαρίζει: Τα ροζ δεν είναι δικά μου

Η γνωστή πανελίστρια απάντησε σε ερώτηση για το αν έχει απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεο στο κινητό της, απάντησε αρνητικά, ενώ συμπλήρωσε πως στα βίντεο και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν με το όνομά της, δεν είναι η ίδια.               Δεν έχω απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεο μου στο κινητό μου. Και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούνε στο διαδίκτυο… Σόρρυ παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι είπε στην εκπομπή Καλοκαίρι#not η Έλενα Κρεμλίδου.             Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελληνίδα πανελίστρια ξεκαθαρίζει: Τα ροζ δεν είναι δικά μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ολίβια Μαν για τον έναν χρόνο από τη μέρα που έμαθε ότι είχε καρκίνο: Ο γιος μου με έκανε πιο δυνατή

Ο Ολυμπιακός είχε χθες ένα γκολ σε κάθε αναποδιά του

Μόνο ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου μπορεί...

Χρυσοχοΐδης: Διαγωνισμός για 1.000 νέες κάμερες για την κυκλοφορία και την εγκληματικότητα

Φωτογραφίες από το μπαρ στο Παγκράτι μετά τη φωτιά - Τα τζάμια έσπασαν από έκρηξη μετά από βραχυκύκλωμα

Ιταλία: Τα Πέντε Αστέρια «εγκαταλείπουν» τον Μπέπε Γκρίλο και αναζητούν νέες συμμαχίες