Μένιος Σακελλαρόπουλος – Αθηναΐς Νέγκα: Αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό

12:33 - 31/07/2020

Ο Μίνι Καύσωνας στο Mega ήταν όντως μίνι και το μεσημέρι της Παρασκευής κατέβασε οριστικά αυλαία. Η Αθηναΐς Νέγκα και […] The post Μένιος Σακελλαρόπουλος – Αθηναΐς Νέγκα: Αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Σακελλαρόπουλος- Αθηναΐς Νέγκα: Αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό (VIDEO)

Ο Μίνι Καύσωνας στο Mega ήταν όντως μίνι και το μεσημέρι της Παρασκευής κατέβασε οριστικά αυλαία. Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό έναν μήνα μετά την πρεμιέρα τους. Αιτία για τους πρόωρους τίτλους τέλους είναι η χαμηλή τηλεθέαση. «Περισσεύουν τα ευχαριστώ και στην ιδιοκτησία, την διοίκηση, την διεύθυνση. Τσιμπήσαμε και κάτι για το βιογραφικό μας… Πολλά φιλιά, από εδώ και πέρα μόνοι σας, έρχονται οι καλοί τον χειμώνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς», είπαν στον αποχαιρετισμό τους οι δύο παρουσιαστές. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐς Νέγκα παραμένουν κανονικά στο δυναμικό του καναλιού. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μένιος Σακελλαρόπουλος – Αθηναΐς Νέγκα: Αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό (vd)

Τίτλους τέλους έριξε η εκπομπή του Μένιου Σακελλαρόπουλου και της Αθηναΐς Νέγκα «Μίνι Καύσωνας», λόγω χαμηλής τηλεθέασης. «Περισσεύουν τα ευχαριστώ και στην ιδιοκτησία, την διοίκηση, την διεύθυνση. Τσιμπήσαμε και κάτι…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»