Συλλυπητήρια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμμένου για τον θάνατο του Γ. Παναγιωτόπουλου

12:17 - 31/07/2020

«Η προσωπική μου θλίψη για τον θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και αγαπημένου μου προσωπικού φίλου, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, είναι πολύ μεγάλη» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, με αφορμή την απώλεια του επιτίμου προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Γεωργίου Παναγιωτόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συλλυπητήρια Πικραμένου για τον θάνατο του Γιώργου Παναγιωτόπουλου: Η προσωπική μου θλίψη είναι μεγάλη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Το συλλυπητήριο μήνυμα Μητσοτάκη για τον θάνατο του Γιώργου Παναγιωτόπουλου

«Ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος δεν ήταν μόνο ένας λαμπρός νομικός και ακέραιος δικαστής. Αλλά και ένας ζεστός άνθρωπος που είχα την τύχη να με τιμά με τη φιλία του» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός

Διαβάστε το στο in.gr

Το συλλυπητήριο μήνυμα Μητσοτάκη για τον θάνατο του Γιώργου Παναγιωτόπουλου

«Ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος δεν ήταν μόνο ένας λαμπρός νομικός και ακέραιος δικαστής. Αλλά και ένας ζεστός άνθρωπος που είχα την τύχη να με τιμά με τη φιλία του» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»