Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ και η συμβουλή της μητέρας του! [video]

10:33 - 31/07/2020

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ και η συμβουλή της μητέρας του! The post Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ και η συμβουλή της μητέρας του! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γάμος και η χάρη που του ζήτησε η μητέρα του

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Ρένος Χαραλαμπίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο,…

Διαβάστε το στο NewsBomb

O Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ – Τι συμβουλή του έδωσε η μητέρα του

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μοναξιά και τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του. The post Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ – Τι συμβουλή του έδωσε η μητέρα του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης – Ο γάμος που δεν επέλεξε και η χάρη που του ζήτησε η μητέρα του

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένος ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης – Ο γάμος που δεν επέλεξε και η χάρη που του ζήτησε η μητέρα του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ και η συμβουλή της μητέρας του!

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου. Λίγο πριν από την επιστροφή του στην τηλεοπτική μυθοπλασία με την καινούργια σειρά της Όλγας Μαλέα για την ΕΡΤ, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για όλα και, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και ο ρόλος της μάνας του

Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Γνωριζόμαστε με τους γονείς μας μέχρι το τέλος. Ο πατέρας μου δε με έχει δει ποτέ 50 χρονών, όπως και εγώ πρώτη φορά τον βλέπω 90. Είμαι μοναχοπαίδι.Η μητέρα μου, που είναι 83, μού έδωσε μια συμβουλή. Ρένο μου έχουμε καταλάβει πια τι παιδί έχουμε κάνει. Θέλω μόνο μια χάρη να μου κάνεις για να είμαι ήσυχη όταν πεθάνω. Θα βάζεις λίγα λεφτά σε ένα γηροκομείο για να ξέρουμε ότι έχεις να πας κάπου στα γεράματα και κάνε ό,τι θέλεις. Αυτό μου είπε. Αν πας σε γηροκομείο θα δεις ανθρώπους που κάνανε παιδιά και οικογένεια και είναι εκεί. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον του. Ένα στοιχείο ωριμότητας στον άνθρωπο είναι να ξέρει ότι οι επιλογές πληρώνονται. Αποφάσισα να... >

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»