Κορωνοϊός - Αργεντινή: Νέα θλιβερά ρεκόρ σε νεκρούς και κρούσματα

05:30 - 31/07/2020

Το 90% των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού της Αργεντινής συγκεντρώνεται στην πρωτεύουσα, το Μπουένος Άιρες, και την περιφέρειά του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Αρχίζουν έλεγχοι σε γάμους και βαφτίσια

Ανησυχία έχει προκληθεί από τα κρούσματα σε γάμο στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ο γαμπρός και αρκετοί καλεσμένοι, έπειτα από το γλέντι. "Έχουμε μια νέα περιοχή κινδύνου, βάζω μέσα τις βαφτίσεις, τους γάμους κτλ, ιδιωτικά γεγονότα ας πούμε, που εκεί θα βάλω και τα πριβέ πάρτι. Λέει κάποιος εγώ άνοιξα το σπίτι μου και κάλεσα 200 φίλους , άλλο αν υποκρύπτεται και εμπορική δραστηριότητα και έχει αντίτιμο. Αλλά έστω ότι δεν υποκρύπτεται και κάνει μεγάλο πάρτι, αν εκεί στους 200 φίλους υπάρχουν τα 10 κρούσματα, όπως καλή ώρα στον γάμο, και είσαι σε ένα νησί και δεν υπάρχει ΜΕΘ για όλους και πεθάνει κάποιος, τι είναι πιο υψηλό αγαθό, το πάρτι τον Αύγουστο ή να μην πεθάνει κάποιος

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κορωνοϊός: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι σε γάμους και βαφτίσια

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανησυχία έχει προκληθεί από τα κρούσματα σε γάμο στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ο γαμπρός και αρκετοί καλεσμένοι, έπειτα από το γλέντι. “Έχουμε μια νέα περιοχή κινδύνου, βάζω μέσα τις βαφτίσεις, τους γάμους κτλ, ιδιωτικά γεγονότα ας πούμε, που εκεί θα βάλω και τα πριβέ πάρτι. Λέει κάποιος εγώ άνοιξα το σπίτι […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γκαγκάτσης: Αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα θα είχαμε κάνει εισαγγελική παραγγελία για το ημίχρονο του Άρης - ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Μπήκε στο πρόγραμμα ο Γεντβάι, αποθεραπεία ο Μπακασέτας

Ειρήνη Μουρτζούκου: Μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση - Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Αντύπας: Η selfie με την Άννα Βίσση - Μοναδική, διαχρονική αλλά και ανατρεπτική, έγραψε για την τραγουδίστρια

Υποκριτική η στάση της Ρωσίας, ανεύθυνη η ρητορική της, λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα πυρηνικά

Eurojackpot: Η κλήρωση σήμερα - Τα αποτελέσματα με τα νούμερα που κερδίζουν