Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται ο Μιχαλολιάκος – Αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το δικαστήριο

07:55 - 06/11/2019

Απολογείται σήμερα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης που βρίσκεται στην κορύφωσή της. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του «φύρερ», καθώς μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει για τις προηγούμενες απολογίες στελεχών της Χρυσής Αυγής που φάσκουν και αντιφάσκουν μεταξύ τους, ενώ ακολουθούν την τακτική του «δεν ξέρω, δεν είδα». […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται ο Μιχαλολιάκος – Αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το δικαστήριο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλητικά αμετανόητος ο Μιχαλολιάκος μιλάει για πολιτική σκευωρία

Για πολιτική σκευωρία και βρώμικη προπαγάνδα, μίλησε ξεκινώντας την απολογία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο προκλητικός μέχρι τέλους Νίκος Μιχαλολιάκος. Κατά την άφιξή του στο...

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η απολογία του «Φύρερ» Μιχαλολιάκου - Κάλεσμα σε μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση

ΕΛΛAΔΑ  Η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής που αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι η τελευταία πριν κλείσει η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης. Η έσχατη απολογία που θα ακουστεί στο δικαστήριο θα είναι αυτή του      «Πρώτου τη τάξει», του αδιαφιλονίκητου ηγέτη τής, κατά την κατηγορία, δομημένης εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εγκαίρως, δια των συνηγόρων του, διεμήνυσε πως δεν επιθυμεί να σταθεί στο βήμα του δικαστηρίου με τη σειρά του καταλόγου και ζήτησε να απολογηθεί τελευταίος αφού έχουν προηγηθεί όλες οι απολογίες των συγκατηγορουμένων του, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο. Ο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Απολογείται σήμερα ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Τι ζήτησε από το δικαστήριο

Η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, που αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι η τελευταία πριν κλείσει η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης. Η έσχατη απολογία που θα ακουστεί στο δικαστήριο θα είναι αυτή του «Πρώτου τη τάξει», του... The post Απολογείται σήμερα ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Τι ζήτησε από το δικαστήριο appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Σε εξέλιξη το αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το Εφετείο

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, όπου απολογείται σήμερα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Το πήρε απόφαση ο Δούκας! Πότε και που παντρεύεται (VIDEO)

Τοπικές βροχές και καταιγίδες! Που αναμένονται τα φαινόμενα

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη-Νίκο Χριστοδουλίδη

Μόνο 1 tip για να σε βρίσκει πάντα η κοπέλα σου! (video)

Οι διακοπές στη Χαβάη τους στέρησαν τη ζωή – Άφησαν πίσω ένα μωρό

Σεβασμός στους εύσωμους! (photo)