Γ. Τράγκας: Πώς ο Μάγος του Οζ της ελληνικής τηλεόρασης εξαφανίζει τον covid-19 από τη Γιουχάν και την Τουρκία!!!

12:52 - 29/07/2020

Κάθε πρωί ξυπνάω ανήσυχος, μήπως κόλλησε κάποιος συγγενής μου ή γείτονάς μου covid-19. Έχει εξαφανιστεί ο ιός από την Κίνα. Δεν έχουμε καμία είδηση από τη Γιουχάν. Ξαφνικά ο κοκκινωπός σχιστομάτης με τις ακίδες κρύφτηκε κάπου μέσα στο σινικό τείχος. Περίεργα πράγματα. Ταυτόχρονα, ο covid-19 εξαφανίστηκε από όλη την Τουρκία....

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γ. Τράγκας: Πώς ο Μάγος του Οζ της ελληνικής τηλεόρασης εξαφανίζει τον covid-19 από τη Γιουχάν και την Τουρκία!!!

Κάθε πρωί ξυπνάω ανήσυχος, μήπως κόλλησε κάποιος συγγενής μου ή γείτονάς μου covid-19. Έχει εξαφανιστεί ο ιός από την Κίνα. Δεν έχουμε καμία είδηση από τη Γιουχάν. Ξαφνικά ο κοκκινωπός σχιστομάτης με τις ακίδες κρύφτηκε κάπου μέσα στο σινικό τείχος. Περίεργα πράγματα. Ταυτόχρονα, ο covid-19 εξαφανίστηκε από όλη την Τουρκία. Ο Μανώλης Κωστίδης δεν έχει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα