Ο Ντ. Τραμπ αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα δηλώνοντας «σε κανέναν δεν αρέσω εγώ»

06:52 - 29/07/2020

Η αλλαγή του προεδρικού τόνου δεν κράτησε παρά μερικές μέρες: για ακόμη μια φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε αντιφατικές δηλώσεις, που προκαλούν περισσότερο σύγχυση παρά οτιδήποτε άλλο, χθες Τρίτη στην καθημερινή συνέντευξή του για την πανδημία του κορονοϊού, διαφημίζοντας και πάλι την υδροξυχλωροκίνη, ενώ αυτοπαρουσιάστηκε ως θύμα άδικων επικρίσεων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στις ΗΠΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ντ. Τραμπ αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα δηλώνοντας "σε κανέναν δεν αρέσω εγώ"

Η αλλαγή του προεδρικού τόνου δεν κράτησε παρά μερικές μέρες: για ακόμη μια φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε αντιφατικές δηλώσεις, που προκαλούν περισσότερο σύγχυση παρά οτιδήποτε άλλο, χθες Τρίτη στην καθημερινή συνέντευξή του για την πανδημία του κορωνοϊού, διαφημίζοντας και πάλι την υδροξυχλωροκίνη, ενώ αυτοπαρουσιάστηκε ως θύμα άδικων επικρίσεων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στις ΗΠΑ. Μοιάζοντας κουρασμένος, ο ένοικος του Λευκού Οίκου άφησε να φανεί η πικρία του για τη δημοφιλία του ανοσολόγου Δρ. Άνθονι Φάουτσι και διαφόρων άλλων επιστημόνων οι οποίοι συμμετέχουν στο κλιμάκιο διαχείρισης της κρίσης στην αμερικανική προεδρία. «Χαίρουν μεγάλου σεβασμού

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τραμπ: Νέες αντιφατικές δηλώσεις για τον κορονοϊό - «Σε κανέναν δεν αρέσω εγώ»

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θολώνει ξανά το μήνυμά του για την πανδημία του κορονοϊού, αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα δηλώνοντας «σε κανέναν δεν αρέσω εγώ». Η αλλαγή του προεδρικού τόνου δεν κράτησε παρά μερικές μέρες: για ακόμη μια φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε αντιφατικές δηλώσεις, που προκαλούν περισσότερο σύγχυση παρά οτιδήποτε άλλο, χθες Τρίτη στην καθημερινή συνέντευξή του για την πανδημία του κορονοϊού, διαφημίζοντας και πάλι την υδροξυχλωροκίνη, ενώ αυτοπαρουσιάστηκε ως θύμα άδικων επικρίσεων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στις ΗΠΑ.  Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μοιάζοντας κουρασμένος, ο ένοικος του Λευκού Οίκου άφησε να φανεί η πι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»