Τα πέντε «μυστικά» για την τέλεια μπριζόλα

17:37 - 28/07/2020

Οι λάτρεις του κρέατος έχουν συνήθως ιδιαίτερα αδυναμία στην μπριζόλα, αρκεί βέβαια να είναι σωστά ψημένη και ζουμερή. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να ψήσετε την μπριζόλα, εμείς σας παραθέτουμε πέντε σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε το αποτέλεσμα που θα έρθει στο πιάτο σας να σας αποζημιώσει. Επιλογή της ράτσας και της κοπής μοσχαριού που μας ταιριάζει: Εάν θέλετε τη μπριζόλα σας περισσότερο ψημένη, τότε καλύτερα να επιλέξετε μια ράτσα με μεγαλύτερο ποσοστό ενδομυϊκού λίπους, όπως την Black Angus. Η ράτσα του κρέατος που θα επιλέξουμε να ψήσουμε, αλλά και η κοπή του, είναι κρίσιμα χαρακτηριστικά τόσο για την τακτική που θα ακολουθήσουμε όσο και για το αποτέλεσμα που θα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις