Τα πέντε «μυστικά» για την τέλεια μπριζόλα
17:37 - 28/07/2020
Οι λάτρεις του κρέατος έχουν συνήθως ιδιαίτερα αδυναμία στην μπριζόλα, αρκεί βέβαια να είναι σωστά ψημένη και ζουμερή.
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να ψήσετε την μπριζόλα, εμείς σας παραθέτουμε πέντε σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε το αποτέλεσμα που θα έρθει στο πιάτο σας να σας αποζημιώσει.
Επιλογή της ράτσας και της κοπής μοσχαριού που μας ταιριάζει: Εάν θέλετε τη μπριζόλα σας περισσότερο ψημένη, τότε καλύτερα να επιλέξετε μια ράτσα με μεγαλύτερο ποσοστό ενδομυϊκού λίπους, όπως την Black Angus. Η ράτσα του κρέατος που θα επιλέξουμε να ψήσουμε, αλλά και η κοπή του, είναι κρίσιμα χαρακτηριστικά τόσο για την τακτική που θα ακολουθήσουμε όσο και για το αποτέλεσμα που θα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr