Σολωμού – Παπαδημητρίου – Θεοχάρη: Ποζάρουν με μαγιό και «ρίχνουν» το Instagram! [pics]

09:24 - 26/07/2020

Η Μαρία Σολωμού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Θεοχάρη βρίσκονται στην Επίδαυρο, ήδη από την Πέμπτη. The post Σολωμού – Παπαδημητρίου – Θεοχάρη: Ποζάρουν με μαγιό και «ρίχνουν» το Instagram! [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σολωμού - Παπαδημητρίου - Θεοχάρη: Κορίτσια στον ήλιο

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σολωμού - Παπαδημητρίου ποζάρουν μαζί και συγκλονίζουν με τα κορμιά τους

Φανταστικές αναλογίες

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σολωμού - Παπαδημητρίου: Ποζάρουν με μικροσκοπικά μαγιό στη θάλασσα

Μία φωτογραφία με φανταστικά κορμιά

Διαβάστε το στο queen.gr

Σολωμού – Παπαδημητρίου – Θεοχάρη: Ποζάρουν με μαγιό και «ρίχνουν» το Instagram! (φωτό)

Μια μίνι καλοκαιρινή απόδραση έκαναν στην Επίδαυρο οι τρεις αγαπημένες ηθοποιοί! Η Μαρία Σολωμού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Θεοχάρη βρίσκονται στην Επίδαυρο, ήδη από την Πέμπτη, καθώς είχαν εισιτήρια να παρακολουθήσουν την τραγωδία «Πέρσες» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, στο ιστορικό θέατρο. Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σολωμού - Παπαδημητρίου ποζάρουν με μαγιό

Εντυπωσιάζουν με τα κορμί τους

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»