12 νεκροί πάνω και από 1.000 κρούσματα κορονοϊού στο Ομάν

09:15 - 26/07/2020

Το υπουργείο Υγείας του Ομάν ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι κατέγραψε 12 νέους θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 1.067 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο 12 νεκροί πάνω και από 1.000 κρούσματα κορονοϊού στο Ομάν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

27 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα σήμερα!

Έναν θάνατο και 27 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα τέσσερα “εισαγόμενα” ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (26.07.2020) ο ΕΟΔΥ. The post 27 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα σήμερα! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Φλόριντα ξεπέρασε σε κρούσματα κορονοϊού τη Νέα Υόρκη

Η Φλόριντα ξεπέρασε σε κρούσματα κορονοϊού τη Νέα Υόρκη Sun, 26/07/2020 - 20:14

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Στα 27 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Τα νεότερα αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε την Κυριακή (26/7) ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας τα νέα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα είναι 27, μειωμένα κατά 4 σε σχέση με το Σάββατο (25/7), ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 4.193. Αναφορικά με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»

Ανδρέας Μικρούτσικος και Ματίνα Παγώνη σε ανεπανάληπτα στιγμιότυπα με Bella Ciao και φιλοφρονήσεις

Κατερίνα Λιόλιου: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, μάλλον θα ήμουν καθηγήτρια πανεπιστημίου»