«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας»
13:27 - 25/07/2020
Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Παρασκευής. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, […]
The post «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επική ατάκα από πασίγνωστο τραγουδιστή! “Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας”
Απρόσμενη δήλωση από τον τραγουδιστή σε τηλεοπτική του συνέντευξη! “Σταριλίκι ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι… Μάλλον ξέρω τι είναι αλλά είμαστε και μια μικρή χώρα…” ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Επική ατάκα από πασίγνωστο τραγουδιστή! “Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡακιντζής για το ελληνικό σταρ-σύστεμ: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας»
Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Παρασκευής στο ελληνικό stars system για το κατά πόσο ο ίδιος ένιωσε star όταν ήταν στο απώγειο της καριέρας του
The post Ρακιντζής για το ελληνικό σταρ-σύστεμ: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr