«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας»

13:27 - 25/07/2020

Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Παρασκευής. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, […] The post «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επική ατάκα από πασίγνωστο τραγουδιστή! “Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας”

Απρόσμενη δήλωση από τον τραγουδιστή σε τηλεοπτική του συνέντευξη! “Σταριλίκι ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι… Μάλλον ξέρω τι είναι αλλά είμαστε και μια μικρή χώρα…” ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Επική ατάκα από πασίγνωστο τραγουδιστή! “Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ρακιντζής για το ελληνικό σταρ-σύστεμ: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Παρασκευής στο ελληνικό stars system για το κατά πόσο ο ίδιος ένιωσε star όταν ήταν στο απώγειο της καριέρας του The post Ρακιντζής για το ελληνικό σταρ-σύστεμ: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο σταρ της Κολοπετινίτσας» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»