Παπαλουκάς: «Είπα όχι στον Παναθηναϊκό γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι οπαδός του Ολυμπιακού»
18:42 - 05/11/2019
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε στην EuroLeague για την καριέρα του και αναφέρθηκε στη στιγμή που τον πλησίασε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν πάντα το όνειρο του.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαλουκάς: «Είπα στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ότι όνειρό μου ήταν ο Ολυμπιακός»
Καλεσμένος της επετειακής εκπομπής «Crossover» της Ευρωλίγκας με παρουσιαστή τον Τζο Αρλάουκας ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος και… γύρισε τον χρόνο πίσω.
Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και το απωθημένο του, την επαφή με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας: «Μίλησα και με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και είπα ότι δεν θα μπω σε διαπραγματεύσεις μαζί του και θα υπογράψω στον Ολυμπιακό, γιατί ήταν το όνειρο μου από μικρός και δεν γνωρίζω πολλά παιδιά που μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στα 24 τους».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το Final 4 της Αθήνας κόντρα στους «πράσινους» και τη γνωριμία του με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.
Αναλυτικά όσα δήλ
Διαβάστε το στο filathlos.gr