Στο νοσοκομείο ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

09:24 - 24/07/2020

Την πόρτα του νοσοκομείου αναγκάστηκε να περάσει την Πέμπτη ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ύστερα από ατύχημα που είχε.   Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη

Τι είπε η φωτογράφος για την κατάσταση της υγείας της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στο κρεβάτι του νοσοκομείου βρέθηκε η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη (ΦΩΤΟ)

Ένα πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως έστειλε τη Ρούλα Ρέβη στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημά της και στο μήνυμά της τόνισε πόσο απαραίτητη, σημαντική και σωτήρια είναι η πρόληψη. «Κοιτα .... υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ?￰゚ムᆵ‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη?. Και το ένστικτο μου που μια

Διαβάστε το στο thestival.gr

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Η ίδια με ένα μακροσκελές κείμενο μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της […] The post Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη (Photo)

ΕΛΛAΔΑ  Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ρούλα Ρέβη. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η φωτογράφος με ένα μακροσκελές κείμενο, ενημερώνοντας ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε, γυναικολογικής φύσεως. Παράλληλα, η Ρούλα Ρέβη έστειλε το δικό της μήνυμα, υπενθυμίζοντας ότι η πρόληψη σώζει ζωές… “Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος, είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μπήκε στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη! (φωτό)

Ένα πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως έστειλε τη Ρούλα Ρέβη στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημά της και στο μήνυμά της τόνισε πόσο απαραίτητη, σημαντική και σωτήρια είναι η πρόληψη. «Κοιτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Η ίδια με ένα μακροσκελές κείμενο μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως αντιμετώπισε ένα γυναικολογικής φύσεως πρόβλημα με την υγεία της, ενώ δεν παρέλειψε να μας επισημάνει ότι η πρόληψη είναι πάρα πολύ σημαντική σε αυτές τις περιπτώσεις. Δείτε παρακάτω όσα ανήρτησε η Ρούλα Ρέβη: https://www.instagram.com/p/CDA3zZ3Hb3q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″> <a href="https://www.instagram.com/p/CDA3zZ3Hb3q > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη

Διαβάστε το στο spoilers

"Το ένστικτο μου μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ανδρέας Φουστάνος: Ερωτευμένος με την πλαστικό χειρουργό Ιωάννα Βασιλάκη – Η κοινή φωτογραφία τους

Κατερίνα Καινούργιου: Στο opening του νέου εστιατορίου του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Kylie Jenner: Έγινε ξανθιά και είναι ίδια η αδερφή της, Kendall

Ερμής στον Τοξότη από 2 Νοεμβρίου 2024 ως 8 Ιανουαρίου 2025 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα των Γονίδη, Τσαλίκη και Πιερίδη

Θοδωρής Μαραντίνης: «Η μεγαλύτερη μάχη που συνεχίζω να δίνω είναι το να έχω χρόνο με τα παιδιά μου»