Στο νοσοκομείο ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης
09:24 - 24/07/2020
Την πόρτα του νοσοκομείου αναγκάστηκε να περάσει την Πέμπτη ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ύστερα από ατύχημα που είχε.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη
Στο κρεβάτι του νοσοκομείου βρέθηκε η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη (ΦΩΤΟ)
Ένα πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως έστειλε τη Ρούλα Ρέβη στο νοσοκομείο.
Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημά της και στο μήνυμά της τόνισε πόσο απαραίτητη, σημαντική και σωτήρια είναι η πρόληψη.
«Κοιτα .... υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ?゚ムᆵ♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη?. Και το ένστικτο μου που μια
Διαβάστε το στο thestival.grΣτο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη
Στο νοσοκομείο βρέθηκε η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Η ίδια με ένα μακροσκελές κείμενο μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της […]
The post Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣτο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη (Photo)
ΕΛΛAΔΑ
Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ρούλα Ρέβη. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η φωτογράφος με ένα μακροσκελές κείμενο, ενημερώνοντας ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε, γυναικολογικής φύσεως. Παράλληλα, η Ρούλα Ρέβη έστειλε το δικό της μήνυμα, υπενθυμίζοντας ότι η πρόληψη σώζει ζωές…
“Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος, είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω
Διαβάστε το στο topontiki.grΣτο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη! (φωτό)
Ένα πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως έστειλε τη Ρούλα Ρέβη στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημά της και στο μήνυμά της τόνισε πόσο απαραίτητη, σημαντική και σωτήρια είναι η πρόληψη. «Κοιτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη
Στο νοσοκομείο βρέθηκε η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Η ίδια με ένα μακροσκελές κείμενο μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως αντιμετώπισε ένα γυναικολογικής φύσεως πρόβλημα με την υγεία της, ενώ δεν παρέλειψε να μας επισημάνει ότι η πρόληψη είναι πάρα πολύ σημαντική σε αυτές τις περιπτώσεις. Δείτε παρακάτω όσα ανήρτησε η Ρούλα Ρέβη: https://www.instagram.com/p/CDA3zZ3Hb3q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″> <a href="https://www.instagram.com/p/CDA3zZ3Hb3q
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη
Διαβάστε το στο spoilers