Κατσίκι με κολοκυθοκορφάδες φρικασέ, δεμένο με καρότο

06:06 - 24/07/2020

Οι κολοκυθοκορφάδες είναι οι άκρες από τους νεαρούς, τρυφερούς βλαστούς της κολοκυθιάς. Οι καλλιεργητές τις κόβουν, μαζί με τρυφερά φύλλα, για να βοηθήσουν το φυτό να αναπτυχθεί. Συνήθως καταναλώνονται ωμές ή τσιγαριαστές. Βρίσκουμε σε μεγάλες λαϊκές αγορές και σε καλά μανάβικα, αλλά είναι προτιμότερο να τις παραγγείλουμε εγκαίρως στον μανάβη μας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε, με άλλο αποτέλεσμα, αλμύρα, που βάζουμε στην κατσαρόλα 15 λεπτά πριν από το τέλος του μαγειρέματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ kathimerini.gr

Το «lockdown» αύξησε κατά σχεδόν 60% το ομοσπονδιακό χρέος στις ΗΠΑ

Χ. Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων τουρισμού

Υπέρ μηχανισμού αλληλεγγύης για το μεταναστευτικό στην ΕΕ η Επίτροπος Γιόχανσον

«Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθος

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου επεκτείνει τη δραστηριότητά του στη χειμερινή σεζόν

Επικοινωνία Μέρκελ – Ερντογάν για Ανατολική Μεσόγειο