Η κριτική της Α.Παναγιώταρου στο My Style Rocks και η αποκάλυψη τηλεοπτικών προτάσεων (βίντεο)

15:29 - 23/07/2020

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Not», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις παρουσιάστριες του ριάλιτι μόδας, την επιστροφή του Big Brother, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ευαγγελία Αραβανή μου κάνει πιο σικ, πιο elegant. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι λίγο πιο Μπάρμπι, ενώ η Κατερίνα Στικούδη δεν είναι τόσο στο στιλ μου. Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα αλλά νομίζω πως όχι για αυτό. Προτιμώ να την βλέπω να χορεύει και να τραγουδάει πάνω στη σκηνή. Νομίζω πως αυτό της ταιριάζει πιο πολύ». «Επιτέλους ξεκινάει το Big Brother γιατί ακούγεται πολύ καιρό! Αρχικά δεν νομί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις