Μπέσυ Μάλφα: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα»

15:10 - 05/11/2019

Την Μπέσυ Μάλφα συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας και η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Αυτή […] The post Μπέσυ Μάλφα: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέσυ Μάλφα: Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα (VIDEO)

Η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας στη κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγα χρόνια. Η ηθοποιός δήλωσε: "Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα. Άκουσα σοβαρά τον γιατρό μου πως είναι κάτι απλό και καλοήθες, είπα πως έχω αυτό και πρέπει να κάνω την επέμβαση. Δεν είπα τίποτα στα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα τι θα ακούσουν στο σχολείο. Τους είπα μόνο ότι θα κάνω μια εγχείρηση στον αυχένα, που έχω ούτως ή άλλως τρεις κοίλες και όταν ήρθαν να με δουν στο νοσοκομείο, τους είπα την αλήθεια". Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γνωστή ηθοποιός: Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε  στο δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα για την  μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και την περιπέτεια υγείας που πέρασε «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα. Άκουσα

Διαβάστε το στο madata.gr

Μπέσυ Μάλφα: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα»

Την Μπέσυ Μάλφα συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας και η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Παριζιάνα» που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Μπρόντγουεϊ. «Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σέξι» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, προσθέτοντας: «Αν και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάλφα: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα»

Η ηθοποιός, Μπέσυ Μάλφα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από λίγα...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»