Συγκινεί ο Ρούμπιο για την απώλεια της μητέρας του

13:56 - 05/11/2019

Ο Ρίκι Ρούμπιο αναφέρθηκε με συγκινητικό τρόπο στο τεράστιο βάρος της απώλειας της μητέρας του, αλλά και στο κίνητρο της δημιουργίας του ιδρύματος «Ricky Rubio Foundation» που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της.Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός γκαρντ των Σανς:"To 2015 μετακόμισα σε ένα νέο διαμέρισμα που πραγματικά μου άρεσε στο κέντρο της Μινεάπολης, όχι μακριά από εκεί όπου έπαιζαν οι Τίμπεργουλβς. Τα πρωϊνά, όταν καθάριζε η ομίχλη, θα μπορούσα να δω κάτω τον ποταμό Μισισίπη. Το διαμέρισμα ήταν μεγάλο, όμως όχι πολύ μεγάλο. Διασφάλισα ότι θα είχα δύο υπνοδωμάτια έτσι ώστε όταν η μητέρα μου και ο πατέρας μου θα έρχονταν να με δουν, πάντα θα είχαν ένα δωμάτιο γι’ αυτούς.Εκείνο το καλοκαίρι οι γονείς μου

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Σταμάτης Μαλέλης – Το μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του

Ένα συγκινητικό μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του πριν από επτά χρόνια ανήρτησε ο Σταμάτης Μαλέλης. Ειδικότερα, σε μήνυμά του στο Facebook, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έγραψε: «Σαν σήμερα πριν ακριβώς εφτά χρόνια . Ένας δυνατός πόνος στο στήθος, μια λιποθυμία και ένα τεράστιο κενό . Βρέθηκα ημιθανής στο ιατρικό Αθηνών . Άνισος ο […] The post Συγκινεί ο Σταμάτης Μαλέλης – Το μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)