Γιάννος Παπαντωνίου: Περιγράφει πώς περνούσε τις μέρες του στη φυλακή

22:00 - 21/07/2020

Τον τρόπο με τον οποίο περνούσε το χρόνο του στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού ως προσωρινός έγκλειστος επί 17 μήνες με την κατηγορία του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος την οποία αρνείται, περιγράφει γλαφυρά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννος Παπαντωνίου στο νέο του βιβλίο υπό τον τίτλο «Προσωπική μαρτυρία» (εκδόσεις Παπαζήση). Αναφέρεται στο μονότονο ημερήσιο πρόγραμμα, στις επισκέψεις των μελών της οικογένειάς του αλλά και στις στερήσεις που βίωσε. «Μόλις ξυπνούσα το πρωί, γύρω στις 8», αναφέρει, «έβαζα μια φόρμα και πήγαινα στο προαύλιο για τρέξιμο και...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει