Υπόθεση Novartis: Δεκτή η δήλωση αποχής του επίκουρου Εισαγγελέα Διαφθοράς Χρήστου Ντζούρα

18:36 - 21/07/2020

Ο επίκουρος εισαγγελέας είχε υποβάλλει δήλωση αποχής από τα καθήκοντά του μετά τα πορίσματα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου – Ο υπουργός Δικαιοσύνης θα διαβιβάσει ερώτημα για να τεθεί ή όχι σε προσωρινή αργία η Ελένη Τουλουπάκη 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Novartis: Δεκτή η δήλωση αποχής του επίκουρου Εισαγγελέα Διαφθοράς Χρήστου Ντζούρα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Υπόθεση Novartis: Δεκτή έγινε η δήλωση αποχής του επίκουρου εισαγγελέα Διαφθοράς

«Ναι» είπε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας στην δήλωση αποχής ενός...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Υπόθεση Novartis: Δεκτή έγινε η δήλωση αποχής του επίκουρου εισαγγελέα Διαφθοράς

Οι δικογραφίες εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτές καθώς φέρονται να εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα

Διαβάστε το στο news.gr

Novartis: Δεκτή η δήλωση αποχής του επίκουρου εισαγγελέα Διαφθοράς Χρήστου Ντζούρα

Tο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών δέχθηκε ότι εφόσον το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την φαρμακοβιομηχανία αντιμετωπίσει τον κ. Ντζούρα ως συμμέτοχο, αυτό αρκεί για να τεθεί εκτός των καθηκόντων που του έχουν ανατεθεί.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Novartis: Δεκτή η δήλωση αποχής του επίκουρου εισαγγελέα Διαφθοράς Χρ. Ντζούρα

Δεκτή έγινε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών η δήλωση αποχής ενός εκ των δύο επικούρων Εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς, Χρήστου Ντζούρα.   Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών δέχθηκε ότι εφόσον το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Novartis αντιμετωπίζει τον κ. Ντζούρα ως συμμέτοχο, αυτό αρκεί για να τεθεί εκτός των καθηκόντων […] The post Novartis: Δεκτή η δήλωση αποχής του επίκουρου εισαγγελέα Διαφθοράς Χρ. Ντζούρα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

"Ναι" είπε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας στην δήλωση αποχής  ενός εκ των δύο επικούρων Εισαγγελέων Διαφθοράς, του Χρήστου Ντζούρα, σε ότι αφορά στις δικογραφίες της  Novartis  που εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτές καθώς φέρονται να εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες , το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα του εισαγγελικού λειτουργού με το σκεπτικό ότι εφόσον το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την Novartis τον βάζει στο « κάδρο» της υπόθεσης αυτό αρκεί για να τεθεί εκτός των καθηκόντων που του έχουν ανατεθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντζούρας επικαλέστηκε στη δήλωση αποχής του λόγους ευπρέπειας και ευθιξίας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γιάννης Βούρος: «Μετά από τέσσερα χρόνια απραξίας προσέρχομαι με μεγάλο σεβασμό στον όγκο αυτού του ρόλου μου»

Αναστάσιος Ράμμος: Δεν έχω αγαπήσει κάποιον με όλο μου το είναι γιατί ακόμα δεν έχω αγαπήσει τον εαυτό μου

Επενδυτικό πρόγραμμα μαμούθ και μείωση φόρων από τα υπερέσοδα της φοροδιαφυγής - Οι προτεραιότητες της επόμενης τριετίας

Περισσότερες από 15.000 γυναίκες έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο δεκάμηνο του 2024

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα εκλογικά τμήματα, η διαδικασία, τα αναγκαία δικαιολογητικά

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιθανό τέλος που βλέπει ο Ζελένσκι το 2025 και η ισορροπία τρόμου των νέων πυραύλων