Αστέρας Τρίπολης: Το νέο σήμα της ομάδας με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη (βίντεο)
14:25 - 21/07/2020
Στο έμβλημα της η αρκαδικής ομάδας, πλέον δεσπόζει η φιγούρα του αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821.
Η αρκαδική ΠΑΕ σε ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι στο σήμα της ομάδας θα υπάρχει πλέον η κλασική φιγούρα του έφιππου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του οποίου το όνομα φέρει και το γήπεδο της ομάδας, ενώ στο κάτω μέρος αναγράφεται η επιγραφή «Et in Arcadia ego».
Η συγκεκριμένη φράση στα λατινικά, που κυριολεκτικά μεταφράζεται ως «Κι εγώ στην Αρκαδία», έκανε την εμφάνιση της σε πίνακες ζωγραφικής τον 17ο αιώνα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα, η εν λόγω φράση «σφραγίζει τη σχέση το νομού με ολόκληρη την ανθρωπότητα και συμβολίζει το Αρκαδικό Ιδεώδες, που στην πάροδο των χρόνων από τη νοσταλγία γι
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αστέρας Τρίπολης: Με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη το νέο σήμα
Με το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και το αστέρι στην κορυφή, το νέο σήμα του Αστέρα Τρίπολης, με τους ανθρώπους της ομάδας να ενώνουν την πόλη με το σύλλογο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑστέρας Τρίπολης νέο σήμα: Μεγάλες αλλαγές – Με τον Κολοκοτρώνη το νέο έμβλημα
Αστέρας Τρίπολης νέο σήμα: Η ομάδα της Πελοποννήσου παρουσίασε σε βίντεο τις αλλαγές που θα υπάρχουν στο έμβλημα του συλλόγου όπου θα φιγουράρει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Διαβάστε το στο pagenews.gr