Όλ. Γεροβασίλη: Σε ό,τι με αφορά δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζεται η πολιτική ζωή με κασέτες

11:23 - 21/07/2020

«Ουδέποτε παρενέβην σε μια έρευνα ούτε θα το έκανα ποτέ», καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στο αξιακό σύστημα της, δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη σε χθεσινή παρέμβαση της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεροβασίλη: Σε ό,τι αφορά εμένα, δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω

«Με σοκάρουν πολλά αυτές τις μέρες. Με σοκάρει το γεγονός πως  υπάρχει συνομιλία η οποία λέει για πράξεις αξιωματικών στις φωτιές του 2017,  με ρίσκο να πεθάνουν άνθρωποι οι οποίοι…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Γεροβασίλη: Δεν θα επιτρέψουμε να παίζεται η πολιτική ζωή με κασέτες

«Σε ό,τι με αφορά δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω»...

Διαβάστε το στο news.gr

Όλ. Γεροβασίλη: Δεν θα επιτρέψουμε να παίζεται η πολιτική ζωή με κασέτες

Γεροβασίλη: «Ουδέποτε παρενέβην σε μια έρευνα ούτε θα το έκανα ποτέ», καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στο αξιακό σύστημα της, δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη σε χθεσινή παρέμβαση της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «τώρα που κλείσαμε δυο χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι πιστεύω ακράδαντα ότι θα […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Γεροβασίλη: Σε ό,τι αφορά εμένα, δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω

«Με σοκάρουν πολλά αυτές τις μέρες. Με σοκάρει το γεγονός πως  υπάρχει συνομιλία η οποία λέει για πράξεις αξιωματικών στις φωτιές του 2017,  με ρίσκο να πεθάνουν άνθρωποι οι οποίοι μιλούν για παιχνίδι θέσεων», είπε τη Δευτέρα η Όλγα Γεροβασίλη. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Mega, η κ. Γεροβασίλη ανάφερε ακόμα ότι: «Με σοκάρει εξίσου το γεγονός ότι […]

Διαβάστε το στο glocal.gr

Γεροβασίλη: Σε ό,τι αφορά εμένα δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω

Παρέμβαση της Γραμματέως της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και στη Δ....

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»