Στ. Παπασταύρου: Με την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση κλείνει ο κύκλος βάναυσης στοχοποίησής μου
10:56 - 21/07/2020
Την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση της 14ης Ιουλίου 2020 στο πρόσωπό του επικαλείται, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σταύρος Παπασταύρου, επισημαίνοντας ότι «κλείνει οριστικά ένας επώδυνος κύκλος 5 ετών βάναυσης στοχοποίησής του».
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπασταύρου για απαλλακτική εισαγγελική πρόταση: Ηττήθηκε το παρακράτος
Οπως τονίζει ο δικηγόρος υπήρξε απόκρυψη αθωωτικού εγγράφου
Διαβάστε το στο tanea.grΣταύρος Παπασταύρου: Με την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση κλείνει ο κύκλος βάναυσης στοχοποίησής μου
ΕΛΛAΔΑ
Την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση της 14ης Ιουλίου 2020 στο πρόσωπό του επικαλείται, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σταύρος Παπασταύρου, επισημαίνοντας ότι «κλείνει οριστικά ένας επώδυνος κύκλος 5 ετών βάναυσης στοχοποίησής του».
Στην ανακοίνωσή του ο Σταύρος Παπασταύρου δηλώνει τα ακόλουθα:
Με την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση της 14ης Ιουλίου 2020 κλείνει οριστικά ένας επώδυνος κύκλος πέντε (5) ετών βάναυσης στοχοποίησής μου. Ο εισαγγελέας κατέληξε ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία σε βάρος μου για την ποινική δίωξη που εκκρεμούσε.
Στη διάρκεια των χρόνων αυτών διεξήχθησαν τέσσερις (4) ποινικές προκαταρκτικές εξετάσεις που τελικά όλες κατέληξαν στο αρχείο. Επιβλήθηκε φορολογικό π
Διαβάστε το στο topontiki.grΞεσπάει ο Παπασταύρου: Μου φάγατε 5 χρόνια από τη ζωή μου - Με την απαλλακτική πρόταση κλείνει ο κύκλος στοχοποίησής μου
"Ο εισαγγελέας κατέληξε ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία σε βάρος μου για την ποινική δίωξη που εκκρεμούσε", δήλωσε ο Σταύρος Παπασταύρου.
Διαβάστε το στο thetoc.gr