Έξαλλος ο Μέμος Μπεγνής: «Με αυτήν την ερώτηση μπορώ… να κάνω φόνο!» [video]
10:36 - 21/07/2020
Ο Μέμος Μπεγνής και η Νάντια Μπουλέ στο «Σημείο συνάντησης».
The post Έξαλλος ο Μέμος Μπεγνής: «Με αυτήν την ερώτηση μπορώ… να κάνω φόνο!» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέμος Μπεγνής: «Με αυτήν την ερώτηση μπορώ… να κάνω φόνο!»
Το βράδυ της Δευτέρας ο Μέμος Μπεγνής και η Νάντια Μπουλέ συναντήθηκαν στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης»....
Διαβάστε το στο ZouglaΜέμος Μπεγνής: Με αυτήν την ερώτηση μπορεί να κάνει φόνο
Ο Μέμος Μπεγνής και η Νάντια Μπουλέ βρέθηκαν στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και προχώρησαν...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜέμος Μπεγνής: «Με αυτήν την ερώτηση μπορώ… να κάνω φόνο!»
Το βράδυ της Δευτέρας ο Μέμος Μπεγνής και η Νάντια Μπουλέ συναντήθηκαν στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης».
Οι δυο καλλιτέχνες αναφέρθηκαν σε όλα όσα τους...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜέμος Μπεγνής: Με αυτές τις ερωτήσεις μπορώ να κάνω φόνο
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε με τη Νάντια Μπουλέ στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ. Πάνω στην κουβέντα τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε με ποια ερώτηση που του κάνουν στις συνεντεύξεις μπορεί να κάνει φόνο…
«Δεν με ενδιαφέρει να γίνω γονιός. Με ζαλίζουν αρκετά. Δεν μπορώ την έκφραση «πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας». Μπορώ να κάνω φόνο. Εγώ θέλω να τα κατέβω. Όχι, δεν είμαι υπέρ αυτών των συμβάσεων, ούτε είχα ποτέ την επιθυμία να έχω τη συνέχειά μου», είπε ο Μέμος Μπεγνής.
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Μέμος Μπεγνής μπορεί με αυτή την ερώτηση να κάνει φόνο
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε με τη Νάντια Μπουλέ στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ. Πάνω στην κουβέντα τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε […]
The post Ο Μέμος Μπεγνής μπορεί με αυτή την ερώτηση να κάνει φόνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜέμος Μπεγνής: «Με αυτήν την ερώτηση θα μπορούσα να κάνω φόνο» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μπεμπς Μπεγνής κι η Νάντια Μπουλέ με τον ηθοποιό ν αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους την ερώτηση που τον ενοχλεί σε τέτοιο σημείο ώστε θα μπορούσε “να κάνει φόνο”.
Δεν μπορώ την έκφραση «πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας». Μπορώ να κάνω φόνο. Εγώ θέλω να τα κατέβω. Όχι, δεν είμαι υπέρ αυτών των συμβάσεων. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω γονιός ούτε είχα ποτέ την επιθυμία να έχω τη συνέχειά μου. », είπε μεταξύ άλλων.
Μέμος ΜπεγνήςπαιδιάοικογένειαγάμοςεκνευρισμόςβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΜέμος Μπεγνής: Με αυτή την ερώτηση μπορώ να κάνω φόνο...
Ο Μέμος Μπεγνής και η Νάντια Μπουλέ βρέθηκαν στο "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ και μίλησαν για όλα.
Μεταξύ άλλων ο Μέμος αποκάλυψε ποια είναι η έκφραση που μπορεί να τον κάνει να κάνει φόνο.
"Δεν με ενδιαφέρει να γίνω γονιός. Με ζαλίζουν αρκετά. Δεν μπορώ την έκφραση «πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας». Μπορώ να κάνω φόνο. Εγώ θέλω να τα κατέβω. Όχι, δεν είμαι υπέρ αυτών των συμβάσεων, ούτε είχα ποτέ την επιθυμία να έχω τη συνέχειά μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Δείτε το σχετικό...
Διαβάστε το στο entertv.gr