Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Όλη η αλήθεια για τα σενάρια γάμου!

09:45 - 21/07/2020

Τα σενάρια γάμου για την Φαίη Σκορδά και τον Νϊκο Ηλιόπουλο; The post Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Όλη η αλήθεια για τα σενάρια γάμου! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την Φαίη Σκορδά και το Νίκο Ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν, λίγοι και καλοί! Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του υπό άκρα μυστικότητα.... The post Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Όλη η αλήθεια για τα σενάρια γάμου!

Πριν λίγες μέρες έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση πως η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ένα βήμα πριν το γάμο. Μάλιστα η φωτογραφία της Φαίης από έξοδό της με λευκό outfit και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που ήταν εμφανές στη φωτογραφία έκανε πολλούς να μιλήσουν μέχρι και για κρυφό γάμο. Τι συμβαίνει τελικά; Όπως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σκορδά: Όλη η αλήθεια για τα σενάρια γάμου

Θα παντρευτεί η παρουσιάστρια;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»