Μαριάννα Βαρδινογιάννη κατά την απονομή του βραβείου «Νέλσον Μαντέλα»: «Το αφιερώνω στον ελληνικό λαό»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Το βραβείο Νέλσον Μαντέλα ανήκει στη χώρα μου και το αφιερώνω στον ελληνικό λαό
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με το βραβείο «Νέλσον Μαντέλα», το οποίο απονέμεται κάθε πέντε χρόνια από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαριάννα Βαρδινογιάννη: Το βραβείο Νέλσον Μαντέλα το αφιερώνω στον ελληνικό λαό
«Η ισχυρότερη ελπίδα μου είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα για την υγεία των παιδιών. Αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι…
Διαβάστε το στο NewsBombΜαριάννα Βαρδινογιάννη: Αφιερώνω το βραβείο "Νέλσον Μαντέλα" σε όλους τους Έλληνες
Στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό αφιερώνει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη το βραβείο “Νέλσον Μαντέλα” που έλαβε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για τη δράση και την προσφορά του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά με καρκίνο.
Σε δηλώσεις της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποστηρίζει ότι “η ισχυρότερη ελπίδα μου είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα για την υγεία των παιδιών. Αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι μια πλατφόρμα ειρήνης και αλληλεγγύης”. Η κ. Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με το βραβείο “Νέλσον Μαντέλα”, το οποίο απονέμεται κάθε πέντε χρόνια από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Το συγκεκριμένο βραβείο αναγνωρίζει τα επιτεύγματα προσωπικοτήτων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία των σκοπών και των αρχών των Ηνωμέ
Διαβάστε το στο thestival.grΜαριάννα Βαρδινογιάννη: Αφιέρωσε το βραβείο «Νέλσον Μαντέλα» σε όλους τους Έλληνες
Στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό αφιερώνει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη το βραβείο “Νέλσον Μαντέλα” που έλαβε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για τη δράση και την προσφορά του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά με καρκίνο.
The post Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Αφιέρωσε το βραβείο «Νέλσον Μαντέλα» σε όλους τους Έλληνες appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΜαριάννα Βαρδινογιάννη: Αφιερώνω το βραβείο Νέλσον Μαντέλα στον ελληνικό λαό
«Αυτό το βραβείο δεν ανήκει σε εμένα. Ανήκει στη χώρα μου και το αφιερώνω στον ελληνικό λαό»
Διαβάστε το στο mononews.grΜαριάννα Βαρδινογιάννη: Το βραβείο Νέλσον Μαντέλα το αφιερώνω στον ελληνικό λαό
«Η ισχυρότερη ελπίδα μου είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα για την υγεία των παιδιών. Αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι μια πλατφόρμα ειρήνης και αλληλεγγύης», υποστήριξε τη Δευτέρα η Μαριάννα…
Διαβάστε το στο Cnn.grΒαρδινογιάννη: Το βραβείο Νέλσον Μαντέλα το αφιερώνω στον ελληνικό λαό
«Η ισχυρότερη ελπίδα μου είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα για την υγεία των παιδιών. Αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι μια πλατφόρμα ειρήνης και αλληλεγγύης» υποστήριξε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κατά…
Διαβάστε το στο politik.grΜαριάννα Βαρδινογιάννη: Το βραβείο Νέλσον Μαντέλα το αφιερώνω στον ελληνικό λαό
«Η ισχυρότερη ελπίδα μου είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα για την υγεία των παιδιών. Αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι μια πλατφόρμα ειρήνης και αλληλεγγύης», υποστήριξε τη Δευτέρα η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της βράβευσής της από τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών. Η κυρία Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με το βραβείο «Νέλσον Μαντέλα», το οποίο απονέμεται […]
The post Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Το βραβείο Νέλσον Μαντέλα το αφιερώνω στον ελληνικό λαό appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr