Ο. Γεροβασίλη: Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου δε δέχομαι
16:03 - 20/07/2020
«Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου και σπίλωσης της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής δε δέχομαι από κανέναν, ειδικά από κάποιον που μόλις χθες χαρακτήρισε την προσφυγή μου στη δικαιοσύνη ως απειλή και σήμερα μου την προτείνει ως καταφυγή», απαντά η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη σε σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα αναφορικά με χθεσινό δημοσίευμα της «Καθημερινής» για την πυρκαγιά στο Μάτι.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεροβασίλη: Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά δε δέχομαι από κανέναν
Η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη απάντησε στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα αναφορικά με χθεσινό δημοσίευμα της «Καθημερινής» για την πυρκαγιά στο Μάτι.
The post Γεροβασίλη: Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά δε δέχομαι από κανέναν appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓεροβασίλη σε Πέτσα: Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου δε δέχομαι
«Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου
Διαβάστε το στο hellasjournal.com