«Κληρώνει» σήμερα για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης - «Πράσινο» φως από την Τράπεζας Πειραιώς για την εκμίσθωση παραγωγικών μονάδων
10:59 - 05/11/2019
ΕΛΛAΔΑ«Κληρώνει» σήμερα για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.
Όπως αναφέρει το capital.gr, σήμερα εκτός απροόπτου, θα «πέσουν» οι υπογραφές μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της ΕΒΖ για να ανοίξει ο δρόμος για την εκμίσθωση δύο παραγωγικών μονάδων της εταιρείας.
Πρόκειται για τις παραγωγικές μονάδες στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες οι οποίες θα εκμισθωθούν με βάση άλλες πηγές στην εταιρεία Royal Sugar, η οποία οφείλει στην ΕΒΖ 1,5 εκατ. ευρώ και η ανάκτηση της απαίτησης εκκρεμεί δικαστικά.
Το τίμημα για τη μίσθωση των δύο εργοστασίων για δύο έτη από 400.000 ευρώ που ήταν με βάση την αρχική πρόσκληση έχει υποχωρήσει στις 210.000 ευρώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες.
Εκτός από τον Καραθανάση της Royal
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr