Κάτια Δανδουλάκη: Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς, ήθελα ένα παιδί με τον…

09:36 - 05/11/2019

«Όταν πια ήμασταν μαζί, δεν μας τύχαινε», εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, στη συνέντευξή της με τον Νίκο ΧατζηνικολάουΜια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή. «Είμαι ευγνώμων για την προσωπική μου ζωή. Είχα έναν άνθρωπο που έζησα μαζί του όλες τις μορφές της αγάπης. Για εμένα ο έρωτας ήταν μια συνολική μορφή αγάπης. Με τον Μάριο (σ.σ. Πλωρίτη) ήταν πολλές αγάπες μαζί. Ήμασταν ερωτευμένοι μέχρι που έφυγε, 32 χρόνια. Είχαμε 30 χρόνια διαφορά, ήμασταν μαζί σχεδόν όλη μου τη ζωή. Παντρεμένοι ήμασταν τα 12. Ζούσαμε ουσιαστικά 32 χρόνια μαζί, τα πιο δημιουργικά της ζωής μου», είπε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη: Μόνο με τον Μάριο Πλωρίτη ήθελα να κάνω παιδί (βίντεο)

«Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς, ήθελα ένα παιδί με τον Μάριο. Όταν πια ήμασταν μαζί, δεν μας τύχαινε», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά