Κάτια Δανδουλάκη: Γι’ αυτό είπε το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες – «Με το που άκουσα…»
07:39 - 05/11/2019
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για […]
The post Κάτια Δανδουλάκη: Γι’ αυτό είπε το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες – «Με το που άκουσα…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Δανδουλάκη: Είπα αμέσως το ναι για τις "Άγριες Μέλισσες" (VIDEO)
Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε για τις “Άγριες Μέλισσες” και τι την οδήγησε στο να πει το ναι.
«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό, συγγραφείς, σκηνοθέτη, είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω. Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς, δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος.
Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει βάλει τη στάμπα του τη σκηνοθετική… Ο ρόλος μου είναι το τελευταίο που με απασχόλησε. Με νοιάζει σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει ένας ρόλος που να κρύβει ένα μυστικό. Ο ρόλος, μάλιστα, τυχαίνει να είναι και πολύ επάνω μου.
Παίζω με κάποια παιδιά το ένα καλύτερο από το άλ
Διαβάστε το στο thestival.grΚάτια Δανδουλάκη: Γι’ αυτό είπα το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για το πώς αποφάσισε να πει το “ναι”, για το ρόλο της, αλλά και για τα νέα παιδιά που συνεργάζεται.
«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με
Διαβάστε το στο madata.grΚάτια Δανδουλάκη: «Δε χρειάστηκε να με πείσει κανείς για τις Άγριες Μέλισσες»
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», για το πως αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που της έγινε, αλλά και για τα νέα παιδιά με τα οποία συνεργάζεται στη σειρά, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου ήταν καλεσμένη.
Διαβάστε το στο Κάτια Δανδουλάκη για "Άγριες Μέλισσες": Με το που άκουσα...
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε την Κάτια Δανδουλάκη, στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", το βράδυ της Δευτέρας.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και πως δέχτηκε την πρόταση που της έγινε.
"Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς, με το που έμαθα το θέμα και το κανάλι είπα ναι", τόνισε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.
Δείτε όσα είπε
Διαβάστε το στο entertv.grΚάτια Δανδουλάκη: Γιατί είπε «ναι» στις Άγριες Μέλισσες
Οι Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας που είχαν ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για το πώς αποφάσισε να πει το ναι, για το ρόλο της, αλλά και για τα νέα παιδιά που συνεργάζεται.
«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό, συγγραφείς, σκηνοθέτη, είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω. Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς, δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος» είπε η Κάτια Δανδουλάκη.
«Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει βάλει τη στάμπα του τη σκηνοθετική… Ο ρόλος μου είναι το τελευταίο που με απασχόλησε. Με νοιάζει σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΔανδουλάκη: Γι’ αυτό είπε το "ναι" στις Άγριες Μέλισσες
Το βράδυ της Δευτέρας, η Κάτια Δανδουλάκη
βρέθηκε καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω»
και μίλησε για τη πρόταση που...
Διαβάστε το στο ekriti.gr