Αντελίνα Βαρθακούρη: Έχω κρυφτεί στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη
14:52 - 04/11/2019
Η Αντελίνα Βαρθακούρη, διαθέτει μια έντονη προσωπικότητα κι αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι βλέποντας την στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Globetrotters».
Το ταπεραμέντο της μαζί με τον επίσης δυναμικό χαρακτήρα του συζύγου της Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο συμμετέχει στην εκπομπή, δημιουργούν… εκρηκτικά σκηνικά μεταξύ τους.
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: Έχω κρυφτεί στο πορτμπαγκάζ για να δω αν λέει αλήθεια
Μνημειώδεις είναι οι καβγάδες στον αέρα της εκπομπής «Globetrotters», ανάμεσα στην Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη. Η συμμετοχή τους στην τηλεοπτική εκπομπή έχει φέρει στη δημοσιότητα την περίεργη συζυγική σχέση τους, που χαρακτηρίζεται από κατακόρυφες εντάσεις τη μία στιγμή και «αγάπες» την άλλη. «Για εμάς οι καβγάδες δεν είναι κάτι σοβαρό», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η […]
The post Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: Έχω κρυφτεί στο πορτμπαγκάζ για να δω αν λέει αλήθεια appeared first on Menshouse.gr.
Διαβάστε το στο menshouse.grΑντελίνα Βαρθακούρη: «Παλιότερα είχα κρυφτεί στο πορτ παγκάζ του αμαξιού του Χάρη… Τώρα δεν χωράω»
Στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη.
Διαβάστε το στο to10.gr