Κώστας Μακεδόνας – Η συγκινητική εξομολόγηση για τη Βίκυ Μοσχολιού

09:54 - 18/07/2020

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε από […] The post Κώστας Μακεδόνας – Η συγκινητική εξομολόγηση για τη Βίκυ Μοσχολιού appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μακεδόνας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη Βίκυ Μοσχολιού (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε από την πρώτη του συνεργασία με τη Βίκυ Μοσχολιού, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μια άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση τους. «Ήταν σαν να έβλεπα το γιο μου, μοιάζουμε πολύ! Η Βίκυ με αγαπούσε πολύ! Από την πρώτη στιγμή μου είχε πει “ο γιος μου, που τον έχασα, θα ήταν τώρα στην ηλικία σου”, είχε κάποια άτυχη γέννα. Και της έκατσε αυτό, σαν να είμαι ο γιος της που είχε χάσει και με αντιμετώπισε έτσι όλα τα χρόνια», είπε ο Κώστας Μακεδόνας. Ο Κώστας Μακεδόνας αφηγήθηκε, επίσης, πώς το γνωστό του τραγούδι “Παρ’ το Λίζα”, από μια πλάκα, έγινε σπουδαία επιτυχία! «Το “Μόνο μια φορά” είχε κ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κώστας Μακεδόνας: Συγκινεί μιλώντας για τη Βίκυ Μοσχολιού – «Ήταν σαν να έβλεπα το γιο μου»

Ο Κώστας Μακεδόνας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” και με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε από την πρώτη του συνεργασία με τη Βίκυ Μοσχολιού, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μια άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση τους. The post Κώστας Μακεδόνας: Συγκινεί μιλώντας για τη Βίκυ Μοσχολιού – «Ήταν σαν να έβλεπα το γιο μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»