Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου: «Εμένα με ενδιαφέρει ότι η Ηλιάνα είναι ευτυχισμένη. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Snik»
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Η φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik...
Διαβάστε το στο ZouglaΈλενα Χριστοπούλου: «Εμένα με ενδιαφέρει ότι η Ηλιάνα είναι ευτυχισμένη. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Snik»
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Η φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik.
«Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Χριστοπούλου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ολοκληρωμένη, συμπαθώ πολύ τον Snik (VIDEO)
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κουκου» και είχε κάτι να πει για όλους τους συντελεστές του GNTM: «Η Βίκυ Καγιά είναι νικήτρια της ζωής, ο Άγγελος Μπράτης λόρδος, ο Δημήτρης Σκουλός μαχητής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εγκέφαλος, η Ζενεβιέν Μαζαρί είναι μία από τις πιο ωραίες περσόνες που υπάρχουν στη χώρα».
«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και την βλέπω πολύ ολοκληρωμένη», εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.
«Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik). Δημήτρη τον λέω εγώ», κατέληξε.
Δείτε το βίντεο με όσα είπε:
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Έλενα Χριστοπούλου έδωσε την σχέση της Ηλιάνας – «Συμπαθώ παρά πολύ τον Δημήτρη»
Η coach του GNTM μίλησε για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον SNIK.
Δεν είναι πλέον κρυφό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ζευγάρι, και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.
Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy
Διαβάστε το στο Έλενα Χριστοπούλου: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ολοκληρωμένη, συμπαθώ πολύ τον Snik»
Η Έλενα Χριστοπούλου απέκτησε νέο κούρεμα και η αλλαγή στα μαλλιά τής πάει πολύ. Μιλώντας Στη φωλιά των Κου Κου […]
The post Έλενα Χριστοπούλου: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ολοκληρωμένη, συμπαθώ πολύ τον Snik» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈλενα Χριστοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της Ηλιάνας με τον Snik! «Συμπαθώ πολύ τον Δημήτρη»
Η Έλενα Χριστοπούλου, όμως, η οποία βρίσκεται αρκετά κοντά με το όμορφο μοντέλο δεν δίστασε να μιλήσει για αυτή τη σχέση "Στην Φωλιά των Κου Κου"!
The post Έλενα Χριστοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της Ηλιάνας με τον Snik! «Συμπαθώ πολύ τον Δημήτρη» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Έλενα Χριστοπούλου μιλά για τη σχέση Ηλιάνας – Snik και αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα
Ως στενή φίλη και νονά του παιδιού της Καραβάτου και του Κατσούλη, η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται αρκετά συχνά στην εκπομπή, είτε στο πλατό είτε με μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, και μιλάει για το GNTM και τις εξελίξεις που τρέχουν την εκάστοτε περίοδο. Αυτή τη φορά δεν ήταν
Διαβάστε το στο madata.grH Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik (βίντεο)
Η Έλενα Χριστοπούλου, την οποία βλέπουμε και φέτος στο GNTM 2, σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή.
Ακόμα πιο σπάνια για τη ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της οποίας είναι και μάνατζερ! Η coach του GNTM μίλησε στη Δήμητρα Καλφούτζου και τη «Φωλιά των Κου Κου» για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Αποστόλη, αλλά και για τον έρωτα της Ηλιάνας με τον Snik.
Δείτε τη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου:
«Νομίζω ότι η Ηλιάνα ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της, μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη. Κι εγώ προσωπικά συμπαθώ και πάρα πολύ τον Δημήτρη, πάρα πολύ. Είναι ο Snik, Δημήτρη τον λέω εγώ. Τον συμπαθώ πάρα
Διαβάστε το στο pronews.grΈλενα Χριστοπούλου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ολοκληρωμένη, συμπαθώ πολύ τον Snik
Τι είπε για την σχέση του μοντέλου με τον Snik
Διαβάστε το στο news.grH Χριστοπούλου σχολιάζει τη σχέση της Παπαγεωργίου με τον SNIK!
Τι δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη σχέση της με τον γνωστό ράπερ, SNIK; Η booker μοντέλων μίλησε για όλα στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου». Tι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ότι είναι ερωτευμένη κι αυτό της αρκεί. Γνωρίζουμε την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αυτές οι δύο […]
Το άρθρο H Χριστοπούλου σχολιάζει τη σχέση της Παπαγεωργίου με τον SNIK! εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr